جدیدترین اخبار :
  • انتصاب در منطقه آزاد چابهار
  • نشست مدیران سرمایه‌گذاری سازمان‌های مناطق آزاد کشور برگزار شد
  • چرا ایران در حال تقویت روابط خود با آسیای مرکزی است؟
  • قابل قبول نیست که به بهانه صدور بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های خلق‌الساعه، روند تولید و سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد دچار اختلال شود. ما باید این روندها را متوقف کرده و به حمایت قاطع از فعالان اقتصادی بپردازیم.
  • انتصاب در منطقه آزاد چابهار
توسعه فرهنگ و اجتماع در روستا

مشارکت در احداث ۲۷ خانه فرهنگ توسط سازمان منطقه آزاد چابهار

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 99/03/03 | تعداد بازید :3661
سازمان منطقه آزاد چابهار ۲۷ خانه فرهنگ در روستاهای شهرستان‌های چابهار، کنارک و دشتیاری با تخصیص اعتبار ۲ میلیارد تومانی تا سال۱۴۰۰ به صورت مشارکتی با بنیاد فرهنگی دکتر مجتهدی راه‌اندازی می‌کند که کلنگ آغاز عملیات اجرایی خانه فرهنگ روستای صیادی رمین چابهار به نمایندگی از ۲۷ روستا، امروز سوم خردادماه ۹۹ به زمین زده شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار این آیین با حضور عبدالرحیم کردی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار، معین‌الدین سعیدی نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند و دشتیاری در مجلس شورای اسلامی، رحمدل بامری فرماندار ویژه شهرستان چابهار، سرهنگ پوراحمدیان فرمانده سپاه شهرستان چابهار، نماینده بنیاد فرهنگی دکتر مجتهدی و جمعی از مسئولین ادارات چابهار برگزار شد.

انتخاب روستای رمین به عنوان نماینده ۲۷ روستای دیگر به دلیل سکونت عبدالحکیم بهار به عنوان نامزد نهایی جایزه جهانی ادبیات (آلما۲۰۲۱) بوده است و قبل از این سازمان منطقه آزاد چابهار یک دستگاه هایس بعنوان کتابخانه سیار به این روستا کمک کرده است.

با راه‌اندازی ۲۷ خانه فرهنگ ۱۷۰ روستای شهرستان‌های چابهار، کنارک و دشتیاری از خدمات فرهنگی آنها بهره‌مند خواهند شد.

شایان‌ذکراست سازمان منطقه آزاد چابهار به زودی پنج دستگاه کانکس به روستاهای دشتیاری به عنوان کتابخانه اهداء می‌کند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل